Alarmsysteem ouderen

U bent een dagje ouder, maar nog goed gezond. Daarom kiest u ervoor om zelfstandig te blijven wonen, eventueel met thuishulp. Prima, niks zo fijn als zelf de boel kunnen bestieren. Maar realiseert u zich dat een ongeluk soms in het befaamde kleine hoekje zit? En dat het dan prettig zou zijn om met één druk op de knop hulp te krijgen? Zo ja, dan is persoonsalarmering voor ouderen ideaal voor u. Zo’n alarmsysteem voor ouderen is de uitkomst voor ‘het geval dat’. U bent niet beperkt in uw persoonlijke vrijheid, maar heeft altijd een hulplijn binnen handbereik. Wel zo veilig. Afhankelijk van uw verzekering wordt een alarmsysteem voor ouderen soms (gedeeltelijk) vergoed.

Van toekomstmuziek naar realiteit

Domotica thuis: van ‘futuristisch’ in de beginjaren 2000 naar een vanzelfsprekendheid vandaag de dag. Zo worden automatiseringssystemen (ethernetaansluitingen) tegenwoordig standaard meegenomen in nieuwbouw en werden toepassingen die onmogelijk werden geacht realiteit.  Het huis van de toekomst zal ongetwijfeld een steeds slimmere bewoner krijgen, de ontwikkelingen op het gebied  van domotica thuis staan niet stil.

Valletsel

Veel senioren zien persoonsalarmering ouderen als (nog) niet noodzakelijk. Zij realiseren zich jammer genoeg niet dat vallen de hoofdoorzaak is van letsel bij ouderen,  met vaak fracturen tot gevolg. Onderzoek wijst uit dat een derde van alle valslachtoffers op de eerste hulp terechtkomen, vaak volgt dan ook nog ziekenhuisopname. Stel dat u onverhoopt mocht vallen, dan is het wel zo prettig om altijd direct iemand te kunnen waarschuwen. Een persoonlijk alarm voor ouderen biedt dan uitkomst.

Veiligheidsgevoel

Het persoonlijk alarm ouderen versterkt ook het veiligheidsgevoel. Niet alleen in, maar ook buiten huis. Bij gevaar heeft u met één druk op de knop contact met de door u gekozen hulpverlening. Dit kan iemand binnen uw eigen netwerk zijn, maar ook een professionele alarmcentrale. Ook is er persoonsalarmering ouderen dat via GPS werkt; dit is uitstekend geschikt voor mensen die er graag op uit trekken.

Seniorentelefoon

Besluit u om een persoonlijk alarm ouderen aan te schaffen, bedenk dan van tevoren goed wat u wilt. De Liza Group dient u graag van vakkundig advies. Er zijn legio alarmsystemen voor ouderen op de markt, variërend van een eenvoudig te bedienen seniorentelefoon tot een alarmering via uw smartphone. Er is ruime keuze op dit gebied, dus schroom niet de Liza Group om informatie te vragen. Wij hebben vast en zeker de bij uw situatie passende persoonsalarmering ouderen.

Waarom Liza Group?

Liza Group houdt de ontwikkelingen op gebied van techniek nauwlettend in de gaten. Zo zijn wij telkens, met alle benodigde kennis, in staat om voor u de beste oplossing te kunnen verzorgen.
Met persoonlijk contact, op een informele manier, bieden wij professioneel advies. Wij leggen alles in begrijpbare taal uit zodat u weet hoe en waarom wij voor u die beste oplossing gaan implementeren.
Met een team van professionals verzorgen wij vervolgens het gehele installatie- en oplevering traject. Of het nu gaat om het installeren van optimale WiFi of het volledig voorzien van uw woning met de nieuwste domotica.

Heeft u vragen? Wij staan dus graag voor u klaar! Neem gerust contact met ons op.