Liza Group denkt graag met u mee!

Pas op voor de (digitale) hond!

Als gevolg van de toenemende criminaliteit voelen veel mensen zich niet meer veilig in hun eigen huis. Gemiddeld vindt er in Nederland elke minuut een woninginbraak plaats. Dit ‘ongewenst bezoek’ brengt uiteraard de nodige spanning met zich mee, maar vaak ook kosten. Zijn de inbraakrisico’s niet tot een minimum beperkt, geven verzekeraars vaak niet thuis. De experts van de Liza Group helpen u graag om uw woning tot in de puntjes te beveiligen.

Elektronische beveiligingsmiddelen zoals camera’s, bewegingsmelders, automatische verlichting en deurbewaking hebben een afschrikkende werking op het dievengilde. In nauwe samenwerking met gespecialiseerde bedrijven stellen wij bouwkundige en organisatorische plannen op die in combinatie met beveiligingsmiddelen een afschrikkende werking hebben op dieven.  Adequate beveiligingsmaatregelen geven u de geruststelling dat uw huis minder aantrekkelijk wordt voor criminelen. Ook als u op vakantie bent!

De Liza Group ontzorgd u volledig op het gebied van de beveiliging van uw pand.  Wij stellen een solide beveiligingsplan op, verzorgen de installatie en doen het onderhoud van uw elektronische beveiligingsmiddelen.

Safe met smartphone

De Liza Group houdt nauwlettend trends en ontwikkelingen op het gebied van elektronische beveiligingsmiddelen in de gaten. Zo kunt u met behulp van draadloze WiFI camera’s op afstand een oogje in het zeil houden. Maakt niet uit waar u bent of wanneer u dat doet. Met behulp van een app op uw smartphone kunt u vanaf uw vakantieadres even checken of thuis nog alles ok is. En mocht u ongewenst bezoek hebben, verschijnt er een melding op uw smartphone én kunt u de gemaakte beelden terugzien. Ook het op het verkeerde spoor zetten van dieven kan prima met uw smartphone. Zaken als het op afstand aandoen van de verlichting, de gordijnen sluiten of zelfs de gazonsproeier op gezette tijden laten lopen, het kan allemaal!

[/fusion_text][/fullwidth]

Wilt u meer weten over onze beveiligingssystemen?

NEEM CONTACT MET ONS OP!