Domotica aanleggen

In zowel bestaande woningen en gebouwen als nieuwbouw kan domotica het leven vergemakkelijken. Comfortabel leven, met oog voor duurzaamheid en veiligheid.  Maar voor welk systeem kiezen we dan? Voldoet onze woning aan alle eisen om een vlekkeloos functionerend systeem in te bouwen? En wat zijn de kosten? Vragen waar de Liza Group een pasklaar en duidelijk antwoord op heeft. Samen maken we uw huis toekomstklaar, naar uw wensen en met inachtneming van uw financiële middelen.

Vak apart

Bij het aanleggen van domotica  is het van belang vooraf goed voor ogen te hebben wat u wilt. Kiest u voor een kwalitatief hoogstaand systeem of neemt u genoegen met een wat eenvoudiger versie? Kiest u voor een bedraad netwerk? Of gaat u voor een systeem dat verbonden is met een wifi-netwerk en bediend wordt met tablet of smartphone? Hou er rekening mee dat bekabeling in bestaande panden vaak arbeidsintensief is. Bij de keus voor draadloos, moet u er rekening mee houden dat dit systeem wat storingsgevoeliger kan zijn. Welk systeem u ook kiest, domotica aanleggen zonder hak- of breekwerkzaamheden is een vak apart. Kies dus voor een erkende installateur als de Liza Group.

Topkwaliteit

Bij het aanleggen van domotica is het van belang dat u kiest voor kwaliteit, zowel op het gebied van apparatuur als bij de aanleg hiervan. Ook op dit gebied is de Liza Group graag uw partner. Bij ons bent u verzekerd van een professioneel advies. Wij verzorgen de complete aansluiting van uw huisinstallatie. Efficiënt en met oog voor kwaliteit. Domotica aanleggen, daarin zijn wij thuis!

Waarom Liza Group?

Liza Group houdt de ontwikkelingen op gebied van techniek nauwlettend in de gaten. Zo zijn wij telkens, met alle benodigde kennis, in staat om voor u de beste oplossing te kunnen verzorgen.
Met persoonlijk contact, op een informele manier, bieden wij professioneel advies. Wij leggen alles in begrijpbare taal uit zodat u weet hoe en waarom wij voor u die beste oplossing gaan implementeren.
Met een team van professionals verzorgen wij vervolgens het gehele installatie- en oplevering traject. Of het nu gaat om het installeren van optimale WiFi of het volledig voorzien van uw woning met de nieuwste domotica.

Heeft u vragen? Wij staan dus graag voor u klaar! Neem gerust contact met ons op.