Domotica systemen thuis

Er komen steeds meer domotica systemen voor thuis op de markt; de ontwikkelingen op dit gebied kennen geen grenzen en regelmatig duiken nieuwe technische snufjes op. Er is voor elk wat wils: van eenvoudige systemen waarmee huishoudelijke apparatuur kan worden bediend tot state of the art systemen waarmee luxe thuiscomfort in de meest brede zin des woords binnen handbereik is. U geeft aan wat uw wensen zijn. De Liza Group bekijkt hoe we deze het beste kunnen inpassen in bestaande systemen. Wij staan garant voor levering en installatie van topkwaliteit domotica systemen voor thuis.

Meegroeien

Bedrijven als KNX, KlikAanKlikUit en Z-wave timmeren driftig aan de weg en bieden  verschillende soorten systemen aan. Domotica systemen thuis moeten kunnen ‘meegroeien’, zich aanpassen aan veranderende woonomstandigheden. Verder moet het systeem eenvoudig met bestaande apparatuur te koppelen zijn. Is dit niet het geval, dan zijn er meerdere systemen nodig om het slimme huis draadloos te laten functioneren.

Integratie

De Liza Group werkt met systemen die uitstekend te integreren zijn met grote merken als Philips en Sonos. Ook werkt de Liza Group met Zipato, een zeer breed inzetbaar systeem voor bijvoorbeeld beveiliging, klimaatbeheersing en energiemonitoring. Dit systeem heeft als grote voordeel dat het niet eenkennig is waardoor koppeling met apparatuur relatief eenvoudig te realiseren is.

Win/win

Vaak wordt nog ten onrechte gedacht dat het plaatsen van domotica systemen thuis veel geld kost. Niet waar, veel systemen zijn tegenwoordig heel betaalbaar. Bovendien kunt u er ook nog op verdienen. Professioneel geplaatste domotica kan een aardige  besparing op de energierekening opleveren. Ook krijgt u soms korting op uw verzekeringspremie bij beveiligingsalarmering. Een klassieke win/win-situatie, dus!

 

Waarom Liza Group?

Liza Group houdt de ontwikkelingen op gebied van techniek nauwlettend in de gaten. Zo zijn wij telkens, met alle benodigde kennis, in staat om voor u de beste oplossing te kunnen verzorgen.
Met persoonlijk contact, op een informele manier, bieden wij professioneel advies. Wij leggen alles in begrijpbare taal uit zodat u weet hoe en waarom wij voor u die beste oplossing gaan implementeren.
Met een team van professionals verzorgen wij vervolgens het gehele installatie- en oplevering traject. Of het nu gaat om het installeren van optimale WiFi of het volledig voorzien van uw woning met de nieuwste domotica.

Heeft u vragen? Wij staan dus graag voor u klaar! Neem gerust contact met ons op.