Domotica thuis

Ontwikkelingen op het gebied van wonen voltrekken zich in een razend tempo. Niet in het minst dank zij domotica in huis. Domotica – afgeleid van domus, Latijn voor huis – automatiseert de leefomgeving. Smart living is het sleutelwoord bij thuis domotica. Comfort, gemak en veiligheid  dragen bij aan zorgeloos, slim en aangenaam woongenoot. Daarvoor zijn geen ingewikkelde handelingen nodig, domotica in huis is eenvoudig te bedienen. Zowel binnen, als buiten. Licht, temperatuur, beveiliging; dit zijn maar enkele toepassingen die via thuis domotica te regelen zijn. Via computer of smartphone kan domotica thuis eenvoudig worden bediend.

Van toekomstmuziek naar realiteit

Domotica thuis: van ‘futuristisch’ in de beginjaren 2000 naar een vanzelfsprekendheid vandaag de dag. Zo worden automatiseringssystemen (ethernetaansluitingen) tegenwoordig standaard meegenomen in nieuwbouw en werden toepassingen die onmogelijk werden geacht realiteit.  Het huis van de toekomst zal ongetwijfeld een steeds slimmere bewoner krijgen, de ontwikkelingen op het gebied  van domotica thuis staan niet stil.

Van begin tot eind

De Liza Group heeft oog voor innovaties op deze markt. Door jarenlange ervaring is de vereiste expertise aanwezig om samen met u de maximale mogelijkheden te halen uit  domotica thuis en u huis van alle geautomatiseerde gemakken te voorzien. Als specialist op het gebied van thuis domotica beschikken we over gekwalificeerde medewerkers die samen met u uw huis toekomstproof maken. Van begin tot eind: van op maat gesneden advies tot technische nazorg. Uiteraard met scherp oog voor uw wensen en mogelijkheden.

Waarom Liza Group?

Liza Group houdt de ontwikkelingen op gebied van techniek nauwlettend in de gaten. Zo zijn wij telkens, met alle benodigde kennis, in staat om voor u de beste oplossing te kunnen verzorgen.
Met persoonlijk contact, op een informele manier, bieden wij professioneel advies. Wij leggen alles in begrijpbare taal uit zodat u weet hoe en waarom wij voor u die beste oplossing gaan implementeren.
Met een team van professionals verzorgen wij vervolgens het gehele installatie- en oplevering traject. Of het nu gaat om het installeren van optimale WiFi of het volledig voorzien van uw woning met de nieuwste domotica.

Heeft u vragen? Wij staan dus graag voor u klaar! Neem gerust contact met ons op.