Domotica woning

Was domotica nog niet zo lang geleden omgeven met een futuristische waas – hét huis van de toekomst – nu genieten heel wat mensen van de voordelen die een computergestuurde woning met zich meebrengt. Hoe ergerlijk kan een file nog zijn als je weet dat je in een heerlijk voorverwarmd huis komt, waar de verlichting uitnodigend brandt en je ligbad warm geurend op je wacht. Domotica in woningen; comfort en gemak tegen betaalbare prijzen. Advies nodig?  De Liza Group is specialist op het gebied van domotica in woningen en biedt maatwerk met oog voor de wens van de klant.

Voor elk budget

In de domotica woning zorgt een uitgekiende integratie van technieken ervoor dat de bewoner op eenvoudige wijze veilig en comfortabel kan wonen. Was een domotica woning voorheen alleen nog maar weggelegd voor de ‘rich and famous’, tegenwoordig is voor elk budget wel een systeem beschikbaar. Meegenomen is dat bijna ieder systeem klein kan beginnen, niet iedereen hoeft gelijk een centraal gestuurd domoticasysteem in te bouwen. Gaandeweg kan de domotica woning naar wens uitgebreid worden.

Domotica-proof

In nieuwbouw wordt domotica tegenwoordig standaard geïntegreerd in de bouwplannen. Toch is  vooruitkijken hier het sleutelwoord. Maak het huis domotica-proof en laat genoeg buizen leggen voor een domotica systeem. Dat scheelt bij uitbreiding op een later tijdstip in kap- en breekwerk en dus in kosten. Domotica in bestaande woningen kan lastiger te realiseren zijn. Voor bekabelde systemen zijn uitsparingen in de muren nodig, vaak arbeidsintensieve klussen. Door gebruik te maken van draadloze systemen kan domotica in bestaande woningen gemakkelijk ingepast worden. De Liza Group kent als geen ander de weg in de domotica woning en adviseert en installeert met gedegen vakkennis domotica systemen zonder hak- of breekwerk.

Waarom Liza Group?

Liza Group houdt de ontwikkelingen op gebied van techniek nauwlettend in de gaten. Zo zijn wij telkens, met alle benodigde kennis, in staat om voor u de beste oplossing te kunnen verzorgen.
Met persoonlijk contact, op een informele manier, bieden wij professioneel advies. Wij leggen alles in begrijpbare taal uit zodat u weet hoe en waarom wij voor u die beste oplossing gaan implementeren.
Met een team van professionals verzorgen wij vervolgens het gehele installatie- en oplevering traject. Of het nu gaat om het installeren van optimale WiFi of het volledig voorzien van uw woning met de nieuwste domotica.

Heeft u vragen? Wij staan dus graag voor u klaar! Neem gerust contact met ons op.