Huisinstallatie

Vaak wordt ten onrechte gedacht dat huisautomatisering ofwel domotica alleen iets is voor nieuwbouw. Fout, domotica is toepasbaar in alle woningen en gebouwen, van rijtjeshuis tot kantoorgebouw. Uiteraard is het plaatsen van huisinstallaties gemakkelijker als de voorzieningen al zijn aangebracht. tijdens de nieuwbouw . Maar met de huidige generatie huisinstallaties is comfort, veiligheid en duurzaamheid ook in bestaande woningen te realiseren. Om ongestoord te kunnen genieten van domotica is het wel belangrijk dat u uw  huisinstallatie laat aanleggen door de vakman.

Verwachting

De Liza Group heeft jarenlange ervaring in het ontwerp en de aanleg van huisinstallaties.  Voor een totaalconcept bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. We bekijken samen welk systeem op uw wensen aansluit, betaalbaar is en waar u lange tijd plezier van zult hebben. Wat verwacht u van een huisinstallatie? Verhoging van uw woongemak? Veiligheid? Sparen op uw energierekening? Of misschien wel het hele pakket? Wij inventariseren uw behoefte en vertalen dit naar een totaalconcept: van eenvoudige, gemakkelijk te bedienen huisinstallaties tot high tech installaties voorzien van de laatste technische snufjes. Een huisinstallatie aanleggen is vakwerk, zeker gezien de ontwikkelingen in deze branche.

Vakwerk

Een huisinstallatie is ofwel bekabeld of functioneert draadloos. Ook is het mogelijk om voor een combinatie te kiezen. De professionals van de Liza Group helpen u graag bij deze keuze.  Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals een open of gesloten systeem of een centraal of decentraal systeem. Wij kunnen u hierin prima adviseren, zijn prima op de hoogte van de voor- en nadelen van de diverse systemen. Wij hebben de expertise in huis om uw wensen te vertalen. Want zoals gezegd, een huisinstallatie aanleggen, dat is vakwerk!

 

Waarom Liza Group?

Liza Group houdt de ontwikkelingen op gebied van techniek nauwlettend in de gaten. Zo zijn wij telkens, met alle benodigde kennis, in staat om voor u de beste oplossing te kunnen verzorgen.
Met persoonlijk contact, op een informele manier, bieden wij professioneel advies. Wij leggen alles in begrijpbare taal uit zodat u weet hoe en waarom wij voor u die beste oplossing gaan implementeren.
Met een team van professionals verzorgen wij vervolgens het gehele installatie- en oplevering traject. Of het nu gaat om het installeren van optimale WiFi of het volledig voorzien van uw woning met de nieuwste domotica.

Heeft u vragen? Wij staan dus graag voor u klaar! Neem gerust contact met ons op.