WiFi & Huisinstallatie

WiFi: Draadloos vakwerk

Tv kijken, werken op je pc, surfen op de smartphone of gamen op de spelcomputer; vandaag de dag zonder WiFi bijna ondenkbaar. Bij al deze activiteiten willen we zeker zijn dat de draadloze verbinding snel, betrouwbaar en stabiel is. Aanleg van een perfect functionerende WiFi installatie vraagt om vakmanschap. En dat heeft de Liza Group in huis. Onze professionals zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en beschikken over ruime ervaring op dit gebied. De Liza Group werkt alleen met topmerken om u de beste kwaliteit te kunnen bieden. Wij vertalen uw WiFi-wensen naar een gestroomlijnde realiteit en staan 24/7 voor u klaar voor het geval u vragen mocht hebben.

Huisinstallatie, bron van comfort, veiligheid en duurzaamheid

Geautomatiseerd comfort, duurzaamheid en veiligheid – ofwel domotica – zijn sleutelwoorden voor het moderne wonen. Maar ook in kantoren en zorginstellingen staat domotica steeds nadrukkelijker in de belangstelling. Maar welke huisinstallatie sluit het beste aan op uw (toekomstige) behoefte? Op deze vraag weet de Liza Group als geen ander het antwoord. Wij bieden een totaalconcept, met professioneel advies, aanleg en onderhoud. U kunt er absoluut zeker van zijn dat onze vakkundige monteurs de klok rond paraat staan om u van dienst te kunnen zijn. En wie helemaal geen omkijken naar de huisinstallatie wil hebben, kiest voor een (tailor made) onderhoudscontract.

Service & Onderhoud

Advies of hulp nodig?

Internet, beeld- en spraakcommunicatie, zorg- of beveiligingssystemen, het maakt niet uit. Wilt u thuis zorgeloos genieten van uw apparatuur dan is Liza Group de aangewezen partner voor advies, onderhoud en service. Onze vakkundige monteurs staan 24/7 voor u klaar. We beschikken over uitstekend geoutilleerde servicewagens. Zo zijn we in staat om ook bij een storing uw installatie operationeel te houden. Sluit u een onderhoudscontract bij ons af, dan bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos kunt blijven genieten van uw apparatuur. Wij bekijken samen welke type onderhoudscontract het beste bij uw systeem past.

Wilt u meer weten over onze huisinstallaties?

NEEM CONTACT MET ONS OP!