Slim wonen voor senioren

Huisautomatisering (domotica) maakt dat bewoners steeds langer thuis kunnen blijven wonen. Een goede ontwikkeling, zeker met een ‘verzilverde’ samenleving. De Liza Group heeft zich gespecialiseerd in (zorg)domotica. Door een uitgekiende integratie van technieken ligt comfortabel en veilig wonen voor iedereen binnen handbereik. Wij bekijken samen met u wat de mogelijkheden en wensen zijn. De Liza Group draagt zorg voor installatie van bijvoorbeeld alarmerings-, signalerings- en beveiligingssystemen en staat 24/7 voor u klaar. De door ons gebruikte (zorg)domotica kenmerkt zich door gebruiksgemak en kwaliteit. Slim wonen draagt bij aan uw comfort en veiligheid en maakt langer zelfstandig  wonen steeds aantrekkelijker en gemakkelijker.

Hulp gezocht!

Ook op het gebied van personenalarmering heeft de tijd niet stil gestaan.  Zo werkt Liza Group onder meer met alarmzenders van Eurocom Group. Deze zenders worden met één druk op de knop geactiveerd. Belangrijk, want in sommige gevallen – bijvoorbeeld vallen of een paniekaanval – is direct contact noodzakelijk en geruststellend. De alarmzender biedt onder alle omstandigheden heldere spraak en is ook onder extreme omstandigheden betrouwbaar. Voor zorgverleners is deze mobiele alarmering een ideaal hulpmiddel.  Niet alleen om direct in contact te komen met de zorgvrager, maar ook vanwege de eigen veiligheid. Want met personenalarmering kan de zorgverlener met een gerust hart de straat op, ook bij nacht en ontij. Voor ouderen zijn de alarmzenders van Eurocom Group de perfecte ‘ruggensteun’ om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen.

Kortom: personenalarmering is de ideale oplossing voor mantel-, wijk en professionele zorg om in geval van nood contact te maken.

Wilt u gebruik maken van personenalarmering? Aarzel niet en neem contact met ons op.

CQ-3 Alarmzender

Met één druk op de knop direct in contact komen met een vertrouwd persoon. Dat is personenalarmering. Soms kom je in een situatie waarbij direct contact het verschil kan maken. Een valincident, bedreigende situatie of plotseling gevoel van paniek. In Nederland voelen meer dan 480.000 personen zich elke dag gesteund door persoonlijke alarmering, ook wel mobiele alarmering genoemd.

De CQ-3 Alarmzender is ontwikkeld voor snel, betrouwbaar en eenvoudig alarmeren. Een alarmoproep kan op nagenoeg iedere gewenste manier worden afgehandeld. Naast betrouwbare alarmering biedt de CQ-3 heldere spraak onder elke omstandigheid, zelfs onder de douche!
De CQ-3 is daarmee de ideale oplossing voor mantelzorg, wijkzorg en professioneel zorg contact centrum.

Wilt u aan de slag met CQ-3 of graag meer weten? Download de brochure!

Klik hier voor de brochure

Wilt u meer weten over zorg & domotica?

NEEM CONTACT MET ONS OP!