Over ons

De Liza Group – opgericht in 2009 – is een landelijk opererende organisatie die zich bezighoudt met huisautomatisering ofwel domotica. Al sinds het prille begin van de huisautomatisering onderkende de Liza Group het belang van ‘smart living’. Innovaties op dit gebied hebben wij altijd scherp in het oog gehouden. Onze gekwalificeerde medewerkers beschikken over de vereiste expertise om uw digitale wensen te vertalen, zodat we er zeker van zijn dat u maatwerk krijgt. De Liza Group gaat voor topkwaliteit en werkt alleen met gerenommeerde merken. En dit alles tegen scherpe, concurrende prijzen.

De Liza Group richt van a tot z uw digitale woning in. Wij geven u duidelijk advies, verzorgen de aanleg en staan garant voor 24/7 service en onderhoud. Een ander sterk punt van de Liza Group is onze onafhankelijkheid, wij zijn niet gebonden aan bedrijven of dienstverleners. Dit, samen met onze slanke organisatie, maakt dat onze prijzen scherp zijn.

De Liza Group heeft vestigingen in Gemert en Mechelen (Limburg). Het bedrijf is 50% aandeelhouder van Home4Life, eveneens gevestigd in Gemert. Home4Life verzorgt vanaf de bouwtekening tot aan de oplevering alles wat met bouw en techniek te maken heeft voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Helpdesk

Nederland is koploper in snel hoogwaardig breedband, de Liza Group houdt de ontwikkelingen hiervan dan ook nauwlettend in de gaten. Onze klanten kunnen er zeker van zijn dat wij kennis hebben van de nieuwste technologieën op dit gebied. Heeft u vragen hierover, vul dan vrijblijvend het contactformulier in. Wij helpen u graag verder.

Zorgdomotica

De Liza Group is specialist op het gebied van zorgdomotica. Onze vakbekwame medewerkers zijn thuis in de allernieuwste technieken op dit gebied. We zijn lid van het kenniscentrum Smart Homes, waarin verschillende partijen hun kennis en expertise bundelen om alle mogelijkheden die domotica biedt zo adequaat mogelijk te benutten en op de markt te brengen.

De Liza Group is sterk in huistechnieken zoals:

Home office

> Telewerken

 > Telefooninstallatie

 > Datacommunicatie

Energiebeheer

> Klimaatcontrole

 > Zichtbaar maken van elektriciteits- en gasverbruik

Amusement en recreatie

> Snel internet , muziek, games en films

 > Beeldcommunicatie

> Informatie en communicatie

> ICT-netwerken vast en draadloos

 > Beeld en geluid

Veiligheid

Langer thuis wonen

Comfort

Solliciteren?

Ter versterking van ons team zijn wij voortdurend op zoek naar enthousiaste mensen die graag in de techniek willen werken. Ons erkend leerbedrijf biedt de mogelijkheid tot opleiding en training.

Ons team

Sinds jaar en dag bestaat Liza Group uit een team van gemotiveerde specialisten op het gebied van IP techniek.
Zij staan u graag te woord met duidelijk advies in duidelijke taal, zodat ook u begrijpt hoe wij u het beste kunnen helpen.
Ze hebben de kennis in huis om voor u de beste oplossing te kunnen garanderen.

Schroom dus niet en neem contact met ons op. Het is ons genoegen om te helpen met al uw vragen!

Wilt u meer weten over ons?

NEEM CONTACT MET ONS OP!