Valalarm

Zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen is vandaag de dag een stuk gemakkelijker te realiseren dan pakweg 10 jaar geleden. Met dank aan domotica ofwel huisautomatisering kunt u  op betaalbare, comfortabele en veilige wijze langer thuis blijven wonen. Maar er is – letterlijk in dit geval – een struikelblok. Jaarlijks belanden er heel wat ouderen – ook die nog goed ter been zijn – in het ziekenhuis als gevolg van een val in huis. Tijd dus voor een valalarm!

Gouden combi

Een valalarm voor ouderen geeft mantelzorger, verzorgende of partner een rustig gevoel. Immers, de hulpverlener is niet altijd ter plekke, het ouderen valalarm wél.  Door gebruik van een valalarm kan ook de hulpverlener met een gerust hart de zorgvrager alleen laten. Deze geruststellende gedachte is voor beide partijen heel wat waard. Het is daarom zeker de moeite waard u eens te oriënteren op het gebied van valalarm voor ouderen. Want u wilt toch niet in een situatie belanden waarin u niet in staat bent om hulp te vragen na een valpartij? Kortom: ouderen en valalarm, een gouden combi.

Voor elk wat wils

De ontwikkelingen op het gebied van valalarmen hebben bepaald niet stilgestaan. De Liza Group houdt deze ontwikkelingen nauwgezet bij en beschikt daardoor over ruime ervaring en expertise. Op het gebied van valalarm voor ouderen is er voor elk wat wils. Ouderen valalarm is geschikt voor binnen- en buitenshuis. Er zijn valherkennende sensoren, alarmknoppen en (draadloze) valalarmen die bij een val ervoor zorgen dat er een melding gaat richting hulpverlening. De Liza Group werkt alleen met topmerken om er verzekerd van te zijn dat u kwalitatief het beste krijgt.

Bij de Liza Group bieden wij u een op maat gesneden oplossing om zo lang mogelijk veilig thuis te kunnen blijven wonen. Door onze vakkennis – ook op het gebied van (zorg)domotica – bent u verzekerd van een perfect werkend valalarm voor ouderen. Aarzel niet en neem gerust contact op!

Waarom Liza Group?

Liza Group houdt de ontwikkelingen op gebied van techniek nauwlettend in de gaten. Zo zijn wij telkens, met alle benodigde kennis, in staat om voor u de beste oplossing te kunnen verzorgen.
Met persoonlijk contact, op een informele manier, bieden wij professioneel advies. Wij leggen alles in begrijpbare taal uit zodat u weet hoe en waarom wij voor u die beste oplossing gaan implementeren.
Met een team van professionals verzorgen wij vervolgens het gehele installatie- en oplevering traject. Of het nu gaat om het installeren van optimale WiFi of het volledig voorzien van uw woning met de nieuwste domotica.

Heeft u vragen? Wij staan dus graag voor u klaar! Neem gerust contact met ons op.