Zorgdomotica

Wie het wooncomfort wil vergroten, kiest steeds vaker voor huisautomatisering ofwel domotica. Slim wonen brengt veel voordelen met zich mee. Denk aan veiligheid, sparen op energie of het bedienen van functies op afstand. De Liza Group is specialist op dit gebied, biedt oplossingsgerichte adviezen en draagt zorg voor implementatie en nazorg. Ook op het gebied van zorgdomotica beschikken wij over de vereiste expertise om u comfortabel en veilig te laten wonen.

Domotica (ont)zorgt

De technologische ontwikkelingen van domotica in de zorg houden wij nauwlettend in de gaten. In de toekomst zullen domotica en zorgsector steeds vaker als twee-eenheid worden gezien. Immers, het is de bedoeling dat ook mensen met een zorgvraag langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Door de steeds ouder wordende bevolking stijgt de behoefte aan zorg en daarmee de kosten. Zorgdomotica biedt hier uitkomst. Door uitgekiende zorgtechnologieën zijn de ´handjes aan het bed´ vaak niet meer nodig en krijgt de zorgvrager toch de vereiste hulp. Door integratie van technologie en diensten van domotica in de zorg  wordt een kwaliteitsslag gemaakt in het leven van mensen die verzorging nodig hebben. De Liza Group draagt daar met haar kennis en kunde graag aan bij.

Oplossing voor (zorg)vraag

Zoals gezegd zullen domotica en zorg in de toekomst steeds verder met elkaar vervlochten raken. In  nieuwbouwprojecten wordt zorgdomotica al in de bouwplannen geïntegreerd, maar er komen ook steeds meer draadloze toepassingen. Domotica en zorgsector zijn gebaat bij een juiste installatie en integratie van systemen en toepassingen. Ervaring maakt Liza Group tot de juiste partner. Wij bieden oplossingen voor elke (zorg)vraag met daarbij uiteraard uw wensen en eisen als uitgangspunt.

Waarom Liza Group?

Liza Group houdt de ontwikkelingen op gebied van techniek nauwlettend in de gaten. Zo zijn wij telkens, met alle benodigde kennis, in staat om voor u de beste oplossing te kunnen verzorgen.
Met persoonlijk contact, op een informele manier, bieden wij professioneel advies. Wij leggen alles in begrijpbare taal uit zodat u weet hoe en waarom wij voor u die beste oplossing gaan implementeren.
Met een team van professionals verzorgen wij vervolgens het gehele installatie- en oplevering traject. Of het nu gaat om het installeren van optimale WiFi of het volledig voorzien van uw woning met de nieuwste domotica.

Heeft u vragen? Wij staan dus graag voor u klaar! Neem gerust contact met ons op.